Het Klasboek 

Geheel vernieuwd! Mooiere kwaliteit, groter formaat en heel eenvoudig samengesteld. Bestel nu jouw Klasboek om alle herinneringen van het afgelopen jaar te bundelen. 



Eenvoudig

Wij hebben al veel voorwerk gedaan, het samenstellen van een Klasboek is daarom zo gedaan. Bestel al een Klasboek vanaf € 12,50!

Verschillende thema's

Er is keuze tussen verschillende bestaande en nieuwe thema’s, dat maakt het Klasboek nog leuker om te ontvangen. 

Nog eentje?

Je kunt nu ook meerdere Klasboeken in één keer bestellen met korting! Leuk als cadeau voor de hele groep of voor opa en oma!

In drie eenvoudige stappen maak jij je eigen klasboek!

1.

Alle foto’s die je in de afgelopen tijd voorbij hebt zien komen staan voor je klaar in jouw Klasboek. Kies een titel en een passend thema, dan stellen wij je Klasboek automatisch samen! 

2.

Selecteer de leukste foto's en berichten precies zoals je jouw Klasboek wil ontvangen. NIEUW! Bij de nieuwe thema's ontvang je ook nog eens een super cool stickervel!

3.

Bijna Klaar! Je bestelt het Klasboek al vanaf €12,50 inclusief verzendkosten. Dit is afhankelijk hoe veel foto's en berichten er geplaatst zijn in jouw groep en hoe veel jij daarvan in je Klasboek wil hebben. 

Klasboek specificaties

Een Klasboek voor de hele groep

Bestel nu ook eenvoudig meerdere Klasboeken tegelijk met korting! Je kunt nu dus ook direct een exemplaar voor familie bestellen, als cadeau voor de juf of als (klassen)ouder een boek samenstellen voor de hele groep. 
Klasboek samenstellen
rocketplus-circlelayers
Your cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
Continue Shopping
0